Vietnamesische Banh Mi pflanzliche Eiweißbrötchen (Fake Meat) "Schweinefleisch"-Sandwiches mit Unmöglichem Schweinefleisch, das von Teilnehmern an CES, Las Vegas, NV, USA probiert wurde
3154 x 4725 px | 26,7 x 40 cm | 10,5 x 15,8 inches | 300dpi
Aufnahmedatum:
6. Januar 2020
Ort:
Las Vegas, Nevada, USA
Weitere Informationen:
Impossible Pork is a delicious, nutritious, gluten-free, plant-based ground meat that can be used in any recipe that calls for ground pork from pigs. Impossible Pork delivers everything that matters to people who love pork: • Taste: Impossible Pork is delicious in any ground meat dish, including spring rolls, stuffed vegetables, dumplings, wontons or sausage links. Like ground meat from pigs, Impossible Pork is characterized by its mild savory flavor, adding delicate depth and umami richness without being gamey or overpowering. • Nutrition: Impossible Pork contains no gluten, no animal hormones and no antibiotics. It has 16 g protein, 3 mg iron, 0 mg cholesterol, 13 g total fat, 7 g saturated fat and 220 calories in a 4-oz. serving. Conventional 70/30 pork from animals contains 17 g protein, 1 mg iron, 86 mg cholesterol, 32 g total fat, 11 g saturated fat and 350 calories in a 4-oz. serving. • Versatility: Impossible Pork is easy to cook in the steamer, oven, charbroiler, flat-top grill or sauté pan. Chefs can use Impossible Pork in recipes from stir-fry to meatballs to dim sum or links. Impossible Pork is designed to be eligible for kosher and halal certification if produced in a kosher- or halal-certified plant. (Source: Impossible Foods press release)
Ausschließlich für die redaktionelle Nutzung freigegeben.
Verwendung im Zusammenhang mit Nachrichten berichterstattung, Rezensionen und Kritik sowie der Übermittlung von Informationen über Personen, Orte, Dinge, Ereignisse oder Geschehnisse.
Zur Klarstellung: Die redaktionelle Nutzung umfasst keine Nutzung im Zusammenhang mit Werbung, Verkaufsförderung (z. B. verkaufsfördernde Webseiten), Marketing, Verpackung oder Merchandising.