5616 x 3744 px | 47,5 x 31,7 cm | 18,7 x 12,5 inches | 300dpi
Aufnahmedatum:
9. Januar 2016
Ort:
Stroud, Gloucestershire, United Kingdom
Weitere Informationen:
Mushroom grower Dominic Thomas began his micro farm for oyster mushrooms in the spring of 2015 using waste coffee grounds from local cafes as the growing medium.In a once empty shop in the centre of the Cotswold town of Stroud in Gloucestershire the enterprise was designed to have minimal environmental impact.The growing compound is collected from local cafes and is diverted from going to waste and there is little water or energy in the production and no chemicals are used. The mushrooms are sold locally to food retailers and on the award winning farmers Market in the town centre so distribution doesn't rack up fuel and environmental costs either. The Fungusloci project is one of Sustainable Creativity CIC and received help from Stroud District Food Grants.
Ausschließlich für die redaktionelle Nutzung freigegeben.
Verwendung im Zusammenhang mit Nachrichten berichterstattung, Rezensionen und Kritik sowie der Übermittlung von Informationen über Personen, Orte, Dinge, Ereignisse oder Geschehnisse.
Zur Klarstellung: Die redaktionelle Nutzung umfasst keine Nutzung im Zusammenhang mit Werbung, Verkaufsförderung (z. B. verkaufsfördernde Webseiten), Marketing, Verpackung oder Merchandising.