3792 x 2528 px | 32,1 x 21,4 cm | 12,6 x 8,4 inches | 300dpi
Aufnahmedatum:
5. April 2015
Ort:
Bon Temps Cafe, Saskatoon, Saskatchewan, Canada
Weitere Informationen:
Jambalaya is a Louisiana Creole dish of Spanish and French influence. It is also, with the spelling jambalaia a provençal dish. Jambalaya may have been created in Louisiana and may have its origins in Spanish paella, even if there is a dish also called jambalaia in Provence, southern France, that is also a mash-up of rice, chicken and saffron and that has been identified by Frederic Mistral in his Provençal dictionary, in both figurative and culinary meaning. Jambalaya is traditionally made in three parts, with meat and vegetables, and is completed by adding stock and rice. The jambalaya pictured is from Bon Temps Cafe, a popular Louisiana food restaurant in Saskatoon, Saskatchewan, Canada.
Ausschließlich für die redaktionelle Nutzung freigegeben.
Verwendung im Zusammenhang mit Nachrichten berichterstattung, Rezensionen und Kritik sowie der Übermittlung von Informationen über Personen, Orte, Dinge, Ereignisse oder Geschehnisse.
Zur Klarstellung: Die redaktionelle Nutzung umfasst keine Nutzung im Zusammenhang mit Werbung, Verkaufsförderung (z. B. verkaufsfördernde Webseiten), Marketing, Verpackung oder Merchandising.