A photo shows Japanese dessert Imagawayaki (Obanyaki / Oyaki / Ajiman / Taikoyaki / Gozasoro) in Takatsuki City, Osaka Prefecture on April 5, 2022. Imagawayaki is made of batter in a special pan (similar to a waffle iron but without the honeycomb pattern), and filled with sweet azuki bean paste, although it is becoming increasingly popular to use a wider variety of fillings such as vanilla custard.( The Yomiuri Shimbun via AP Images )

A photo shows Japanese dessert Imagawayaki (Obanyaki / Oyaki / Ajiman / Taikoyaki / Gozasoro) in Takatsuki City, Osaka Prefecture on April 5, 2022. Imagawayaki is made of batter in a special pan (similar to a waffle iron but without the honeycomb pattern), and filled with sweet azuki bean paste, although it is becoming increasingly popular to use a wider variety of fillings such as vanilla custard.( The Yomiuri Shimbun via AP Images ) Stockfoto
Vorschau

Bilddetails

Bildanbieter:

Associated Press / Alamy Stock Foto

Bild-ID:

2NKENM9

Dateigröße:

51,8 MB (1,1 MB Komprimierter Download)

Freigaben (Releases):

Model - nein | Eigentum - neinBenötige ich eine Freigabe?

Format:

3619 x 5000 px | 30,6 x 42,3 cm | 12,1 x 16,7 inches | 300dpi

Aufnahmedatum:

5. April 2022

Fotograf:

Naoya Azuma

Weitere Informationen:

Dieses Bild kann kleinere Mängel aufweisen, da es sich um ein historisches Bild oder ein Reportagebild handel

Ausschließlich für die redaktionelle Nutzung freigegeben.